Facebook si Instagram intampina probleme?

Cea mai mare platforma de socializare, Facebook a avut o perioada de incertitudine in ceea ce priveste buna functionare a acesteia, dupa ce mai multi utilizatori au confirmat faptul ca acesta afisa o indisponibilitate de mai bine de 30 de minute. Postarile au fost lansat pe platforma Twitter care a creat o adevarata „isterie” in momentul in care Instagram si Facebook nu mai functionau. Aceste mici „pauze” au fost tot mai frecvente in ultima perioada, ceea ce confirma faptul ca acestia au ceva probleme.

Erorile au inceput sa apara in momentul in care utilizatori incercau sa-si acceseze pagina personala sau sectiunile din meniul. Insa aceste momente de nefunctionare nu mai sunt o surpriza pentru utilizatorii de Facebook si Instagram, deoarece in ultima perioada au aparut reclamatii si cu privire la Messenger, o alta aplicatie folosita de un numar mare de persoane.

Incepand cu Ianuarie 2018, Facebook a atins 2.2 miliarde de utilizatori activi lunar. Cea mai mare populatie nu este S.U.A, mai degraba India cu 270 de miliarde de utilizatori activi in 2018. Pe locurile 3 si 4 se afla Brazilia si Indonezia. In timp ce multi dintre noi s-au obisnuit sa-si verifice Newsfeed-ul de cateva ori pe zi, cel mai probabil in timpul acestor pauze, va trebui sa-si gaseasca o alta activitate astfel incat sa nu ramana blocati in „eroarea” platformelor de socializare.

O alta problema este ca pe langa cele doua aplicatii care functioneaza impreuna, WhatsApp incepe sa fie si el afectat de aceste modificari suferite. Intampini probleme cu aplicatiile? Ei bine, nu esti singurul.

50

Fara comentarii

Scrie un comentariu