Firma de curatenie UPS Cleaning incheie polita de asigurare de 200.000 euro

Odata cu cresterea semnificativa a edificiilor, necesitatea aparitiei firmelor de curatenie pentru aceste imobile a crescut vizibil.

Astfel, exista o panta ascendenta privind gradul de aparitie a firmelor de curatenie pe piata in ultimii ani, cu preponderenta in orasele mari ale tarii, precum Bucuresti, Timisoara, Cluj, etc. Cele mai multe s-au inregistrat in ultimii ani in zona Bucuresti, unde numeroase firme apar si dispar pe piata intr-un ritm fulgerator din diverse cauze precum: amplasare gresita, promovare scazuta, iar cele care isi desfasoara activitatea sunt ca urmare a istoriei indelungate pe care o au pe aceasta nisa, devenind competitori adevarati.

O firma care a inregistrat in ultimii ani o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, reusind sa isi creasca notorietatea in randul clientilor potentiali, este firma UPS Cleaning Bucuresti.

Ups Cleaning este o firma de curatenie cu o experienta vasta in domeniu, de mai bine 5 ani, formata dintr-o echipa de profesionisti menita sa faca fata oricarei provocari. Pentru a face fata asteptarilor clientilor, UPS Cleaning a incheiat de curand o polita de asigurare de 200.000 de euro.

UPS Cleaning ridicat stafeta prin incheierea unei polite de asigurare

Managerul UPS Cleaning s-a angajat in incheierea unei polite de asigurare de 200.00 de euro care prevede acoperirea pagubelor in cazul unor accidente care se pot desfasura in urma muncii prestate de catre echipa sa. Initiativa a venit ca un raspuns clar si prompt in urma cerintelor pietei de a oferi clientilor siguranta muncii prestate la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Pentru a raspunde solicitarilor societatii cu privire la protejarea atat a mediului inconjurator cat si a populatiei din Bucuresti, firma de curatenie UPS Cleaning a introdus si servicii de curatenie ecologica care prevad utilizarea de produse ecologice ce sunt prietenoase cu mediul inconjurator, cu patrupedele, dar si cu oamenii. Produsele folosite au menirea de a oferi o protectie indelungata a tesaturii, ajungand pana la cele mai mici fibre cu ajutorul aparatelor profesionale folosite, menite sa ofere culoarea initiala diverselor tipuri de covoare, mochete, etc.

Expansiunea spectaculoasa inregistrata in ultimii ani a venit in urma dezvoltarii gamei de servicii oferite. Astfel, acum firma de curatenie isi pune la bataie serviciile nu doar pentru birouri, case, vile, apartamente, dar si pentru hale industriale si depozite. Lucrand acum cu aceste doua categorii: hale industriale si depozite, necesitatea unei polite de asigurare a devenit indispensabila atat pentru firma cat si pentru clienti.

Planurile de viitor ale firmei de curatenie UPS Cleaning vin in concordanta cu misiunea si scopul companiei

UPS Cleaning a aparut din dorinta de a oferi servicii de curatenie profesionale pentru diverse imobile cu scopul de a spori traiul si bunastarea persoanelor care isi desfasoara activitatea sau locuiesc in acele imobile.

Firma de curatenie s-a asigurat ca atat produsele folosite cat si tehnologia de ultima generatie de care dispune sa faca fata oricarei provocari cu care echipa se poate confrunta la fata locului. De aceea, managerul firmei de curatenie are grija sa evalueze in permanenta piata si noile tendinte si tehnologii aparute pentru a ridica firma in topul celor mai bune si cautate firme de curatenie din Bucuresti.

59