Fotografia este pasiunea ta?

Noul Nikon P1000 super-zoom este unul dintre cele mai minunate modele.  Modelul P1000 este succesorul modelului P900, care deja rupse noul model cu obiectivul cu zoom de 83x. Obiectivul modelului P1000 se deschide pana la f / 8 la capatul lung fata de f / 6.5 de pe P900, dar acest compromis poate fi in valoare de acesta pentru o acoperire suplimentara – la acea distanta focala, oricum doriti sa folositi un trepied. Ambele obiective ale camerelor incep de la f / 2.8 si sunt asociate cu un senzor de 1 / 2.3-inch de 16 megapixeli.

Modelul P1000 este conceput in mod evident pentru scenarii cu zoom extrem, cum ar fi natura si fotografia spatiala, si in acest scop are setari dedicate de urmarire a pasarilor si de fotografiere pe selectorul de moduri. Aparatul foto poate inregistra filme de 4K la 30 de cadre pe secunda, are un vizor electronic OLED, accepta capturarea imaginilor RAW si functioneaza cu sistemul de transfer a imaginilor prin tehnologia Bluetooth SnapBridge de la Nikon. Acesta cantareste 3,1 kg / 1,4 kilograme, deci probabil ca nu este ceva ce va veti iputea purta in jurul gatului.

Se estimeaza ca pretului acestuia va fi de 999 dolari, ceea ce este mult pentru un superzoom. Dar , acesta este cel mai mare superzoom vreodata. Vom afla cu siguranta la lansarea oficiala a acestuia.

62