HTC – noul lider pe Android?

HTC a lansat in sfarsit noul telefon HTC U12 Plus, cel mai recent si cel mai important telefon din lume, cu scopul de a prelua locul modelelor precum Samsung Galaxy S9, LG G7 ThinQ si Google Pixel 2 XL.
Dispozitivul nou are cel mai recent chip Qualcomm, o multime de memorii RAM si camere cu senzor dual, atat pe fata, cat si pe spate. Dar cum se compara cu cele de la Google Pixel 2 XL, considerate de multi ca fiind cel mai bun telefon Android de pe piata?

Poate ca cel mai interesant lucru pe care trebuie sa-l observati la noul HTC U12 Plus este ca acesta dispune de doua camere cu senzor dual – unul pe spate si unul pe fata. Pe spatele telefonului, veti gasi un obiectiv cu unghi larg de 12 megapixeli cu o deschidere de f / 1,8, cuplat cu un obiectiv telefotografic de 16 megapixeli care are o deschidere de f / 2,6.

Camera Google Pixel 2 XL este complet diferita. Google a decis sa dezvolte inteligenta artificiala pentru a indeplini multe dintre aceleasi sarcini pe care le-ati astepta de la o camera cu senzori duali si reuseste sa faca acest lucru destul de bine.

Multi considera ca este cea mai buna camera telefonica de pe piata. Dispozitivul are o camera de 12,2 megapixeli orientata spre spate, cu o deschidere de f / 1,8. Pe partea din fata, HTC a plecat din nou pentru camera cu senzor dual. Dispozitivul ofera o camera dubla de 8 megapixeli destinata aplicarii efectelor in mod Portrait Mode.

HTC U12 Plus poate prezenta performante imbunatatite si specificatii mai noi, dar Google Pixel 2 XL este capabil sa-si pastreze propriile caracteristici atunci cand vine vorba de lucruri precum afisajul. Asta ridica intrebarea: Care ar trebui sa cumparati? Ei bine, daca sunteti in cautarea unui telefon cu cea mai buna performanta posibila, atunci HTC U12 Plus este o alegere excelenta. Daca, totusi, preferati sa obtineti o experienta stoc Android cu actualizari rapide si software-ul cel mai bun aparat de fotografiat, Pixel 2 XL inca depaseste graficele.

70