Joburile anului 2018 care nu necesită experiență stimulează angajările în Bacău și Piatra Neamț

La momentul actual, România se confruntă cu un val uriaș de tineri care își caută constant un loc de muncă, însă șansele le sunt diminuate din cauza lipsei de experiență. Presate să aleagă între studii și un trai decent, tinerele din Bacău și Piatra Neamț își asumă lipsurile materiale, însă își iau revanșa imediat ce devin modele de videochat la Enjoy Studios. Aici beneficiază de training-uri gratuite, condiții excelente de lucru și servicii de înfrumusețare, totul pentru a clădi acea carieră atât de râvnită de românce.

Ofertele de muncă pentru absolvente pretind o viață fără griji

Dacă “viața este scumpă” în Capitală și orașele mai mari ale țării, în Bacău și Piatra Neamț nu se pune, încă, această problema. Totuși, necesitatea deținerii unui loc de muncă bine plătit nu scutește de griji segmentul tânăr de angajați. De aceeea, potrivit experților de la Enjoy Studios Bacău, “peste 60% dintre candidate sunt proaspete absolvente de studii medii sau superioare și își încearcă șansa aici pentru că știu cât se câștigă”. În plus, aceeași sursă mai sugerează că jobul de model de videochat funcționează ca o treaptă de lansare pentru femeile frumoase ce aspiră la o carieră.

1. Modele online cu normă întreagă

Deși nu au lucrat nicio zi până să vină la interviu, tinerele nu dezvoltă pretenții în vederea obținerii unui job full-time. Sandra S., cea mai nouă membră a echipei de modele Enjoy, susține că “studioul reprezintă, acum, o a două casă; confortul, atmosfera și plăcerea de a fi aici nu pot concura cu niciun alt loc de muncă”. În plus, nu necesită experiență anterioară.

2. PR și Social Media Specialist

Social Media a devenit un trend la nivelul multor business-uri, cu atât mai mult în videochat, o industrie volatilă care ține pasul cu schimbările vehiculate la nivel mondial. Pentru că se luptă constant cu percepțiile, acest domeniu trebuie explicat cât mai bine publicului, pentru ca mesajele să ajungă în formula optimă la publicul țintă. De regulă, acest post este ideal pentru tinerele care au avut jobul de model în cadrul Enjoy Studios, fiindcă vor empatiza mai bine cu eforturile și strategiile de promovare.

3. Expert HR și trainer

În mod evident, jobul de specialist în Resurse Umane face obiectul multor posturi din cadrul marilor companii. Enjoy Studios, singurul studio de videochat de lux din Bacău, acordă o deosebită atenție persoanelor care ocupă această poziție, întrucât ele decid cine intră și cine părăsește studioul, în funcție de criteriile de performanță de care se ține cont. Și jobul de trainer este unul vânat: “Se câștigă bine și devii un mentor pentru tinerele care vin aici în căutarea unui loc de muncă” declară Cristina, trainer la Enjoy Sudios de peste doi ani.

Show-urile live produc mii de dolari pe tură

Industria pentru adulți a crescut enorm în ultima jumătate de deceniu și, odată cu dezvoltarea tehnologică, accesul virtual a devenit un declanșator al succesului acestor industrii. Urmând aceste premise, cele mai multe tinere din Bacău și Piatra Neamț profită de această oportunitate aplicând o mentalitate de business. “Spectacolul nu se referă doar la satisfacerea audienței la nivel vizual. Eu și colegele mele ne axam pe strategii de creștere a profitabilității și de menținere a interesului celor care ne urmăresc” a declarat un model Enjoy pentru o publicație regională.

Ce se spune despre câștigarea unui milion de dolari într-un an?

Jobul de model de videochat a devenit foarte râvnit în rândul tinerelor, acestea sesizând că a fi cea mai populară în această industrie îți poate aduce un venit sigur. Cifra impresionantă se datorează, în cea mai mare parte, show-urilor private în care fetele întrețin discuțiile cu fanii contra unei taxe suplimentare. În cele mai multe cazuri, un show privat poate dura de la câteva minute până la câteva ore, în funcție de dinamica discuției și plăcerea modelului de a antrena dialogul.

Niciun model de videochat nu s-ar mai întoarce la jobul pe care l-au avut înainte de a intra în această industrie. În general, modelele impun o taxă de 2,99 USD pe minut și pot dubla suma pentru clienții care doresc să continue show-ul în privat. În medie, câștigurile modelelor Enjoy Studios pot ajunge de la 300 la 1.000 dolari pentru două până la cinci ore live pe zi. Într-o industrie legată de așteptări financiare și succes, Enjoy le sprijină pe tinerele fără experiență să exceleze într-un domeniu activ care continuă să se extindă național și internațional.

39

Fara comentarii

Scrie un comentariu