Microsoft lanseaza noul model Surface Book 2 cu cel mai recent procesor quad-core Intel

Surface Book 2 este cel mai puternic laptop, construit cu putere si versatilitate pentru a fi un laptop, tableta si un studio portabil multifunctional.

Microsoft si-a lansat cu succes modelul Surface 2. Gigantul de software introduce cel mai recent procesor quad-core Intel 8 pentru modelul de suprafata de 13 inchi si pastreaza modelul dual-core 7th Gen existent la un pret redus de 1.299 $. Modelul quad-core revigorat va avea un pret de 1.499 $ si va include un i5-8350U care va afecta viteza maxima a ceasului de procesare a procesorului de pana la 3.6GHz. Bateria tine pana la 17 ore, avand un ecran tactil de inalta rezolutie.

Surface 2 va avea cel mai probail accesorii, asa cum au avut si predecesorii sai, insa acest lucru in vom vedea in cadrul evenimentelor ce urmeaza. Notebook-urile Microsoft au devenit preferate datorita functionalitatilor si performantei pe care aceste modele au inregistrat-o.

Noul model va include de asemenea 256 GB de spatiu de stocare si 8 GB de memorie RAM. Procesorul este singura schimbare semnificativa, dar ar trebui sa faca o mare diferenta pentru performanta. Au existat performante impresionante de la modelele Quad-core Surface Pro 6 comparativ cu chips-urile dual-core folosite in modelele anterioare. Microsoft a lansat linistit acest nou model, in urma unor zvonuri pe care compania intentiona sa le reimprospateze la model Surface 2.

Microsoft a anuntat, de asemenea, un eveniment Surface pe 17 aprilie in New York City. Compania este asteptata sa detalieze preturile si disponibilitatea pentru hardware-ul Surface Hub 2 si accesoriile asociate.

39