Noul Surface Go 2 al Microsoft are un ecran mai mare si un procesor Intel mai bun

Cea mai mica tableta Microsoft Surface primeste actualizari hardware importante astazi sub forma Surface Go 2. Cea mai semnificativa schimbare este o afisare mai mare: acum de 10,5 inci, fata de panoul de 10 inci de pe original. Aceasta nu modifica dimensiunea totala a Surface Go 2, dar reduce usor panourile. Nu sunt la fel de faine ca cele gasite pe Surface Pro X, dar cu siguranta nu sunt la fel de mari ca Surface Go Go de acum aproape doi ani.

Afisajul mai mare inseamna, de asemenea, o rezolutie mai mare de 1920 x 1280 (220 ppi), mentinand totusi raportul de aspect 3: 2. In interior, Microsoft a schimbat, de asemenea, optiunile procesorului pe Surface Go 2. Modelul de baza, care porneste de la 399,99 USD, include inca un procesor Intel Pentium Gold, dar exista, de asemenea, un nou model 8th Gen Core m3. Microsoft promite performante cu 64% mai rapide pe Surface Go 2 cu optiunea procesor Core m3.

In timp ce baza Surface Go 2 include 4 GB RAM si 64 GB stocare eMMC, modelul Core m3, la pretul de 629 USD, are 8 GB RAM si un SSD de 128 GB. Exista, de asemenea, un model SSD de 8 GB RAM si 128 GB, cu procesor Pentium Gold la 549 USD. Ca intotdeauna, Acoperirile de tip Surface Go se vand separat, incepand de la 99 USD.

Acoperirile si accesoriile existente de tip Surface Go vor functiona in continuare foarte bine pe Surface Go 2, deoarece hardware-ul are aceleasi dimensiuni si destinatii de plasare a portului. Acesta include un singur port USB-C, portul Surface Connect pentru incarcare si andocare si cititorul de carduri microSDXC. De asemenea, Microsoft a adaugat imagini de studio la Surface Go 2, care va imbunatati videoconferinta si apelurile audio.

„Am ascultat, de asemenea, cererile pentru o durata de viata mai mare a bateriei”, explica Robin Seiler, vicepresedinte corporativ al managementului de programe pentru dispozitivele Microsoft, intr-un interviu acordat The Verge. „Surface Go 2 are o baterie fizica mai mare si un consum redus de energie, astfel incat aveti pana la 10 ore de viata a bateriei.”

De asemenea, vor fi prezentate modele LTE ale Surface Go 2 la lansare, cu un model de consum la pretul de 729 USD, cu procesorul Core m3, 8 GB RAM si 128 GB stocare SSD. De asemenea, intreprinderile vor avea acces la un model LTE suplimentar, cu procesorul Core m3, 8 GB RAM si 256 GB de stocare SSD pentru 879 USD.

Surface Go 2 va fi disponibil pe 12 mai, la pretul de 399 USD in SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Germania, Austria, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Elvetia, Belgia, Olanda, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Italia , Spania, Portugalia, Polonia si Japonia

46