Pasi esentiali in realizarea unui web design profesionist

Un webdesign profesional trebuie sa fie un amestec aboslut perfect intre frumusete, usurare in utilizarea website-ului si jocul culorilor, in scopul de a maximiza vanzarile si a creste numarul vizitatorilor, tocmai de aceea trebuie tinut cont de urmatoarele:

– In afară de a avea o cunoaştere aprofundată de cod, un web designer bun va construi un site cu o arhitectura simpla. Acest lucru înseamnă că pagina dvs. se va încărca rapid şi că vizitatorilor li se va afisa informatia instantaneu, cu o interfaţă uşor de înţeles, care le permite sa gaseasca ceea ce cauta cât mai repede posibil. Nu are importanţă dacă aveţi o mare varietate de produse sau nu, trebuie să va ganditi la web design ca cel mai bun mijloc de servire a nevoilor vizitatorilor.

– Layout-ul este urmatorul lucru important de care un designer trebuie sa tina cont pentru un website. In conformitate cu principiile mentionate mai sus, designul unui website trebuie sa fie prevazut de culori asezate in mod logic, astfel incat vizitatorii sa aiba o idee clara asupra meniului, asupra ofertelor, incat produsele sa fie gasite cu usurinta si diferentiate cu usurinta.

– Navigabilitatea este un lucru de care multe firme de web design nu tin cont. Bara de navigare trebuie sa fie vizibila, fie pusa deasupra headerului, in partea de sus a website-ului, fie jos, sub footer, sau..in lateral-dreapta, astfel incat vizitatorii sa poata detecta in mod logic structura site-ului dvs, permitandu-le sa ajunga cu usurinta la categoria sau zona din site pe care si-o doresc.

– Cel mai important, probabil, este elementul de continut. Continutul site-ului trebuie sa fie scris atat pentru vizitator, cat si pentru motoarele de cautare, lucrul acesta tinand mai putin de web design si mai mult de optimizarea SEO. Asta inseamna ca editorul, designerul, programatorul, sau cel care creeaza textul trebuie sa gaseasca un echilibru elegant intre cuvintele cheie pe care le vizati si oferirea de informatii esentiale pentru cititor.

94