Review: Imprimanta multifuncțională XEROX – ALTALINK (B8000 și C8000)

Unul dintre aspectele îmbunătățite de tehnologie este eficacitatea muncii în companii/agenții/multinaționale, cu alte cuvinte, în tot ceea ce ține de spațiul business.

Poate printre cele mai esențiale mașinării dintr-un birou, pe lângă crativitatea angajatului, este o simplă imprimantă. În zona de business se printează și/sau scanează consecvent tot felul de documente și hârtii, chiar și în același timp. Diferența dintre o imprimantă oarecare și o imprimantă multifuncțională Xerox Altalink B8000 sau C8000 constă în două aspecte: în primul rând, un cartuș calitativ si original; iar, în al doilea rând, modul de funcționare și de reacție a mașinăriei propriu-zise la comenzile care îi sunt date.

Imprimantele eficientizează extrem de mult o zi încărcată, iar cele mai utile sunt imprimantele multifuncționale care se remarcă prin diverse aspecte, de la controlul acestora de la o distanță generoasă, până la modurile de lucru în care pot fi utilizate.

RomTeamSolutions este o firmă de IT&C înființată în 1990, și este una dintre puținele companii care are parteneriat cu Xerox. De altfel, pun la dispoziția clienților imprimante multifuncționale precum Altalink B8000 și C8000, unele dintre cele mai noi și performante mașinării de printat din România.

De ce sunt utile pentru spațiul business?

Atât modelul Xerox Altalink B8000 (B8045/B8055/B8065/B8075/B8090), cât și C8000 (C8030/C8035/C8045/C8055/C8070) pot fi configurate de la distanță, cu ajutorul controlului digital. Au o tehnologie denumită „Xerox ConnectKey” care impune numeroase facilități, sunt intuitiv și ușor de folosit, iar documentele sunt gata într-un timp foarte scurt. Ele dispun de foarte multe facilități care nu pot fi realizate de imprimante adiacente.

Modul de folosire al imprimantelor Xerox Altalink B8000 și C8000 este creat pentru a putea fi utilizate de oricine, atât interfața, cât și butoanele, sunt poziționate pentru o întrebuințare cât mai intuitivă și mai rapidă, fluidizând sarcinile zilnice de la birou.

Domeniul de business din România este vast și aglomerat, de aceea, fiecare minut reprezintă timp esențial în companii. Imprimantele Xerox Altalink B8000 și C8000 pot scana peste 150 de pagini pe minut. Iar pentru maximizarea productivității, acestea au și un capsator manual

Imprimantele Xerox Altalink B8000 și C8000 se pot conecta la servicii precum NFC, orice telefon sau device smart având această funcție, legătura dintre printarea propriu zisă și imprimantă fiind la o conectivitate distanță.

1. Imprimanta multifuncțională C8000 se remarcă prin:

– Inteligență rezultată din productivitate. Interfața este de tip tabletă, fiind specifică pentru proiectele ce necesită multitasking și colaborare. Conectivitatea se poate realiza de pe orice dispozitiv, imprimarea/scanarea/copierea se pot realiza direct din cloud (servicii precum Microsoft, OneDrive, Box, Dropbox, Microsoft Office 365, Google Drive).

– Eficientizarea muncii. Se pot descărca aplicații simple din Xerox App Galery, care vor optimiza și eficientiza sarcinile. Are conectivitate cu NFC (Near Field Communication) conferind tuturor oamenilor care folosesc acest serviciu o rapiditate necesară atunci când sarcinile sunt vaste.

– Securitate încorporată. Datorită parteneriatului cu McAfee, toate datele sunt în siguranță, eliminând, într-un mod inteligent, riscurile proactive, atât în ceea ce privește parcul de echipamente, cât și din dispozitivul propriu-zis.

2. Imprimanta multifuncțională B8000 se remarcă prin:

– Conectivitate diversă. Orice device smart se poate conecta la imprimanta B8000, cu ajutorul unor aplicații. De asemenea, conectivitatea se poate realiza și prin NFC, Microsoft, OneDrive, Box, Dropbox, Microsoft Office 365, Google Drive, Wi-Fi Direct, PrintByXerox, Apple AirPrint, Google Cloud Print, pluginul Xerox, Print Service pentru Android şi Mopria.

– Securitate unică. Parteneriatul cu McAfee asigură orice problemă posibilă de prelucrare a datelor. Prin funcția de „imprimare securizată”, toate lucrările se realizează odată ce este introdus un COD PIN unic, astfel, documentele pot fi ținute până când utilizatorul le colectează.

– Adaptabil. Operațiile de scanare/imprimare/fax se pot realiza simultan. Pe lângă această funcție, imprimantele B8000 pot fi configurate și adaptate oricărui mediu de lucru. Se pot printa inclusiv broșuri, cărți, pliante etc.

Ambele produse (B8000 și C8000) se găsesc pe Rtsol.ro și sunt la disponibilitatea oricarui domeniu de business, fiind două mașinării care asigură performanță și durabilitate. Sunt create special pentru multitasking și pentru a fi încărcate cu multe sarcini, modelele B8000 și C8000 fiind potrivite și utile oricărui spațiu de business.

105