Samsung va permite acum sa returnati un nou Galaxy Z Fold 2 sau Z Flip pliabil dupa 100 de zile

Compania extinde perioada de returnare pentru noile sale pliabile

Samsung extinde perioada de returnare pentru cele mai noi telefoane pliabile la 100 de zile, a anuntat marti compania. Asta inseamna ca, cumparatorii Galaxy Z Fold 2 5G si Z Flip 5G pot achizitiona oricare dispozitiv, il pot folosi mai mult de trei luni si il pot returna pentru o rambursare completa.

Samsung numeste acest nou program „Cumparati si incercati” si este prima data cand compania lanseaza o initiativa de returnare la fel de generoasa ca aceasta pentru telefoanele sale mobile. Perioada de returnare anterioara a fost de 15 zile.

„Aceasta noua initiativa ii va ajuta pe consumatori sa incerce sa vada daca un dispozitiv pliabil este potrivit pentru ei, ca parte a angajamentului Samsung de a face dispozitivele pliabile mai accesibile pentru toata lumea”, a declarat un purtator de cuvant Samsung intr-un comunicat.

Samsung spune ca programul se lanseaza pentru achizitiile oricarui dispozitiv efectuate prin intermediul site-ului sau web si va rula pana la 1 aprilie.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G este, din punct de vedere tehnic, a patra iteratie a liniei pliabile a companiei si a fost lansat in toamna trecuta ca o versiune mult imbunatatita a Galaxy Fold original (si grav defect). Costa 1.999,99 USD, desi Samsung vinde in prezent dispozitivul pe site-ul sau pentru 1.499,99 USD cu o tranzactie eligibila.

Galaxy Z Flip 5G este a treia versiune Samsung pe un telefon pliabil. Dupa o reducere, acum se vinde cu 1.199,99 USD, desi Samsung spune ca puteti obtine unul la preturi de 649,99 USD cu un schimb eligibil. Ambele pagini ale magazinului pentru dispozitivele de pe site-ul web Samsung contin notificari despre noua oferta de returnare de 100 de zile.

Samsung a facut multe pentru a reduce pretul Galaxy S21 si S21 Plus obisnuit. Dar a acordat prioritate unui upgrade major: procesorul. Noul cip, noul design si noul senzor de amprenta sunt suficiente pentru a compensa restul telefonului, practic, la fel ca anul trecut?

38