Trello – ideal pentru management

In zilele noastre, este destul de greu sa-ti tii propria viata planificata. Daca lucrati cu o echipa pe un proiect (sau mai multe), este aproape imposibil sa va asigurati ca toata lumea isi finalizeaza task-urile, cu exceptia cazului in care aveti instrumentul potrivit.

Pentru o multime de oameni, instrumentul potrivit este Trello de la Atlassian, o aplicatie de management de proiect bazata pe imagine. In timp ce mai multe aplicatii de management de proiect vechi pot dura cateva zile sau chiar saptamani de instruire, Trello va permite sa va organizati rapid proiectele folosind o interfata usor vizibila, cunoscuta sub numele de Kanban.

Iata cum functioneaza: Fiecare sarcina este creata sub forma unei carti care poate contine o multitudine de informatii, folosind nu numai text, ci si fisiere atasate (inclusiv imagini), date scadente, etichete, etichete, atributii de personal si alte caracteristici .

Cardul este apoi plasat intr-una din mai multe coloane etichetate care corespund statutului sau. De exemplu, sa presupunem ca creati un card numit „Rezerva o sala de conferinte pentru intalnirea de pranz” intr-o coloana cu eticheta Do To. Atunci cand contactati managerul de birou pentru a rezerva camera, trageti si plasati cardul in coloana numita In Proces; odata ce rezervarea este facuta, ea intra in coloana numita Efectuata.
In timp ce Trello a devenit destul de popular, nu este singurul manager de sarcini vizuale acolo. Exista o gama larga de aplicatii, una sau mai multe dintre acestea putand fi adaptate nevoilor specifice ale companiei dvs.

Unele dintre aceste aplicatiile de pe piata sunt pline de functii si sunt mai potrivite pentru organizatiile mai mari; altele sunt mai simple de utilizat si vor functiona bine pentru companiile mai mici si pentru start up-uri. In functie de nevoile dvs., veti gasi unul care va va ajuta sa pastrati organizarea si desfasurarea proiectelor echipei.

55