Va prezentam noul model de iPhone

Cel mai mare upgrade la sistemul de camere Pro cu performante avansate de lumina scazuta, macro fotografie, modul Cinematic si multe altele. Ecran Super Retina XDR cu ProMotion. A15 Bionic, cel mai rapid smartphone din lume. Durabilitate exceptionala a Ceramic Shield. Un salt urias in durata de viata a bateriei. Acesta este iPhone 13 Pro.

Prezentate pe 14 septembrie, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max sunt cele mai noi iPhone-uri emblematice de nivel profesional Apple si sunt vandute alaturi de cele mai accesibile iPhone 13 si iPhone 13 mini. IPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max sunt ideale pentru cei care doresc iPhone cu cele mai multe functii si cele mai bune camere.

IPhone 13 Pro de 6,1 inch este succesorul iPhone 12 Pro, in timp ce iPhone 13 Pro Max de 6,7 inch inlocuieste iPhone 12 Pro Max. Ambele noi modele de iPhone 13 Pro au un design aproape identic cu modelele de iPhone 12 Pro, cu margini plate, cadru din otel inoxidabil, spate din sticla mata texturata si o usoara crestere a grosimii (7,65 mm). IPhone 13 Pro este disponibil pe nuanta argintie, aurie, albastru de Sierra si grafit.

Urmariti o scurta introducere in videoclipul de mai jos:

Sursa: Apple

 

142